WERK

WIJZE

Het eerste consult duurt ongeveer 1,5 uur.

 

Babycoachconsulten vinden altijd bij jullie thuis plaats. Dit is de meest vertrouwde omgeving voor je baby. Ik neem uitgebreid de tijd om naar jullie verhaal te luisteren, jullie baby en zijn omgeving te observeren en naar de interactie tussen jou en je kindje te kijken. Hierdoor krijg ik een volledig beeld van jullie situatie en gaan we samen op zoek naar de achterliggende oorzaak van het signaal. Als babycoach ga ik ervan uit dat ouders het beste voor hun kindje willen en ook weten wat ze graag anders willen, maar even niet weten hoe ze dat voor elkaar krijgen. Het is ook niet makkelijk, daarom ga ik je ondersteunen zodat je weer vertrouwt op jezelf als moeder/vader en weer volop kan genieten van jullie kleine wonder. Hierbij geef ik praktische tips die jou en je kindje verder helpen en die je direct kan toepassen.

Na ongeveer een week plannen we een vervolgafspraak, zodat we samen kunnen evalueren en eventueel het plan kunnen bijstellen.

De vervolgafspraken duren ongeveer 1 uur. Meestal zijn 2 a 3 afspraken voldoende om jullie op weg te helpen, maar omdat ieder kind net als elke ouder uniek is, kan dit per situatie verschillen.